We use cookies to give you the best experience on Citizen Ticket and show you relevant advertising. By using the site you agree to our cookie policy.

You are using an out-of-date browser. For better compatiablity, performance and security, please use a modern browser such as Edge, Chrome or Firefox.
Jokainen myyty lippu auttaa istuttamaan puita.

Viimeksi päivitetty: 17.7.2018.

  1. Pidämme rekisteriä ja käsittelemme henkilötietojasi.

    Koko nimemme: Citizen Ticket Limited
    Yhteystietomme: 63 Dublin Street, Edinburgh, EH3 6NS
    info@citizenticket.co.uk

    Yksityisyytesi suojeleminen ja kunnioittaminen on meille tärkeää. Tässä Tietosuojalausunnossa (sekä Käyttöehdoissa ja muissa dokumenteissa, joihin tässä viitataan) määritellään se, miten käsittelemme tietoja, joita keräämme sinusta tai joita annat meille. Lue seuraava huolellisesti, jotta ymmärrät, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

  2. Keräämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
    1. jotta voimme hoitaa velvoitteet, jotka syntyvät sinun ja meidän välisistä sopimuksista ja jotta voimme toimittaa pyytämiäsi tietoja, lippuja ja palveluita;
    2. jotta voimme tiedottaa sinua muista tarjolla olevista tapahtumista, jotka ovat samantapaisia kuin tapahtumat, joihin olet ostanut lippuja tai joista olet pyytänyt lisätietoja; 
    3. jotta voimme tiedottaa sinua tapahtumista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Jos olet jo asiakkaamme, otamme sinuun yhteyttä elektronisesti (sähköpostilla) vain tapahtumista, jotka ovat samantapaisia kuin ne, joihin olet ostanut lippuja. Jos olet uusi asiakas, otamme sinuun yhteyttä elektronisesti vain, jos olet antanut siihen luvan. Jos et halua että käytämme tietojasi tähän tarkoitukseen, tai et halua, että annamme tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa, rastita asianomainen ruutu lomakkeessa, jonka avulla keräämme tietojasi;
    4. jotta voimme ilmoittaa muutoksista sivuillamme; ja
    5. jotta voimme varmistaa, että sivujemme sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.
  3. Henkilötiedot, joita keräämme:
    1. Tiedot, jotka annat meille. Voit antaa meille tietoja täyttämällä lomakkeita sivustollamme www.citizenticket.co.uk (sivustomme) tai olemalla meihin yhteydessä sähköpostilla tai muilla tavoin. Tähän sisältyvät tiedot, jotka annat kun luot käyttäjätilin, ostat lippuja tai lähetät informaatiota sivuillamme. Antamiisi tietoihin voivat kuulua nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, talous- ja luottokorttitietoja, sosiaalisen median tunnisteita ja henkilökohtaisia kuvauksia.
    2. Tiedot, joita keräämme sinusta. Aina, kun vierailet sivuillamme, voimme automaattisesti kerätä:
      1. teknisiä tietoja, mukaan lukien IP-osoite, jonka kautta olet yhteydessä internetiin, sisäänkirjautumistietosi, selaimesi tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmät ja alustat; ja
      2. tietoja vierailustasi, mukaan lukien kaikki URL-osoitteet, joilta saavut, joilla vierailet sivuillamme ja joille siirryt (mukaan lukien aika ja päivämäärä), sivujen latautumisajat, latausvirheet, sivuilla vierailujen kestot, toiminta sivuilla (esimerkiksi selaus, klikkaukset ja hiiren yliviennit) ja tavat, joilla siirryt pois sivulta.
      3. Informaatio, jonka saamme muista lähteistä. Voimme myös olla yhteistyössä kolmansien osapuolien kanssa (esimerkiksi tapahtumanjärjestäjät, alihankkijat, teknisten, maksupalvelu-, varmuuskopionti- ja tietojentallennuspalveluiden tarjoajat, markkinointiverkostot, analysointipalvelut, hakupalvelut, luottotietopalveluntarjoajat) ja saatamme saada sinusta tietoja näiltä tahoilta.
  4. Our website uses cookies to provide you with the best experience when you browse and share advertising that may be relevant to you.
    1. First-party cookies - These distinguish you from other users, giving you the best experience of the Citizen Ticket website, and also allow us to improve the site.
    2. Third-party cookies - Let us know how users interact with the site, and allow Citizen Ticket and event organisers using Citizen Ticket's platform to show you adverts that may be relevant to you and your interests.
    3. For more information, including how to opt-out, please see our cookie policy. https://www.citizenticket.co.uk/legal-information/cookies/
  5. Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet:
    1. käsittely on tarpeellista, jotta sopimus, jonka osapuolena olet, voidaan toteuttaa;
    2. käsittely on tarpeellista lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi; ja
    3. käsittely on tarpeellista omien laillisten intressiemme vuoksi.
  6. Kohdassa 5.3 mainitut lailliset intressit ovat:
    1. suoramarkkinointitarkoitukset;
    2. petosten estäminen; ja
    3. verkko- ja informaatioturvallisuus, johon sisältyy sähköisen viestinnän palveluiden luvattoman käytön estäminen, haittakoodien levittämisen ja palvelunestohyökkäysten estäminen sekä tietokoneiden ja sähköisen viestinnän järjestelmien vahingoittaminen.
  7. Henkilötietojasi saavat seuraavat vastaanottajat:
    1. liikekumppanit ja tapahtumanjärjestäjät, edellä mainittujen tai sinun ja meidän välisten sopimusten toimittajat ja alihankkijat;
    2. analysointi- ja hakupalveluiden tarjoajat, jotka auttavat meitä kehittämään ja optimoimaan sivustoamme;
    3. mahdolliset liiketoiminnan tai varojen myyjät tai ostajat siinä tapauksessa, että olemme myymässä tai ostamassa kyseistä liiketoimintaa tai varoja;
    4. ostaja siinä tapauksessa, että Citizen Ticket tai kaikki sen varat myydään kyseiselle ostajalle; ja
  8. muut kolmannet osapuolet siinä tapauksessa, että meillä on lakisääteinen velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietojasi tai jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme, mukaan lukien tiedonvaihto muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten estämisen ja luottoihin liittyvien asioiden osalta.
  9. Emme jaa henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  10. Henkilötietoja säilytetään vähintään kahden vuoden ajan. Poistamme tietosi, jos käyttäjätililläsi ei ole toimintaa kahden vuoden kuluttua. Jos kuitenkin tilisi on edelleen aktiivinen, säilytämme henkilötietojasi niin kauan, että tilisi on ollut käyttämättä kahden vuoden ajan.
  11. Sinulla on oikeus pyytää meiltä pääsyä henkilötietoihisi tai niiden korjaamista tai poistamista. Voit myös rajoittaa tai kieltää sinua koskevien tietojen käsittelyn, ja sinulla on oikeus siirtää tietosi pois järjestelmästä. Edellä mainitut toimenpiteet voit tehdä tilisi asetuksista, mistä voit ladata meillä olevat tietosi tai poistaa ne.
  12. Jos henkilötietojesi käsittely perustuu meille antamaasi lupaan, voit milloin tahansa peruuttaa luvan ilmoittamalla siitä meille.
  13. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojeluvaltuutetulle tavasta, jolla käsittelemme henkilötietojasi.
  14. Henkilötietojen luovuttaminen meille kohdassa 3.1 kuvatulla tavalla on edellytys sopimuksen syntymiseen. Mikäli et luovuta henkilötietojasi, emme voi tarjota sinulle informaatiota tai myydä lippuja tai palveluita.